Външна батерия

Код: GE-773232
28,80 лв.
Избор на брой
Преносима батерия за Вашето спокойствие където и да сте. Влагоустойчива, противоударна, соларна външна батерия /power bank/. Лесно се побира в чантата си, за да се осигури незабавна мощност. Перфектен за дълги полети, пътувания, туризъм, къмпинг, плаж или когато имате нужда, за да зареждат мобилните си устройства, където и да сте. Капацитет 5000 mAh литиево полимерна батерия, която се зарежда чрез мощен 1.2W монокристален слънчев панел. Изход 2.1А позволява едновременното зареждане на устройствата си с висока скорост. Предлага се в картонена кутия и с кабел с micro USB  и карабинер.

Размери - 13х7 см. Различни цветове.

Външна батерия с високо качество и много екстри за Вашите мобилни и комуникационни устройства.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели