Дървена фигура на делфини

Код: GE-720111
13,00 лв.
Избор на брой
Индонезийската дървена фигура на два делфина е от ръчно изработените подаръци, които впечатляват със своя силует и форма. Те няма да останат незабелязани, ако изберете да ги поставите в дома си. Същото е в сила и ако решите да ги закупите за любими хора. .

Височината е 21 см., а теглото 0.1370 кг.

Танцът на делфините носи радост за очите и спокойствие на сетивата. Авторът е избрал естествен цвят и материя, за да подчертае връзката с природата. Подарете хармония на всяко място, което изберете за нов дом на тази красива дървена фигура. Вашият избор ще бъде оценен по достойнство. Изберете от различните модели.Статуетката е подходяща декорация за дома и офиса.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели