Фигура на делфини от дърво

Код: GE-720113
32,00 лв.
Избор на брой
Индонезийската дървена фигура на два делфина е чудесна морска декорация. Статуетката е ръчна изработка.
Изящният танц на най-прекрасните морски обитатели е пресъздаден автентично и в същото време артистично.За силата и интелекта на делфините се носят легенди. Направете един стилен и загадъчен подарък, като изберете този весел танц. Жестът ще бъде оценен, заради прецизната изработка и естествената материя на фигурата. Подходяща е за декорация на дома и офиса.

Височината е 50 см., а теглото 1.0710кг.

Стабилната поставка и цветът на дървото подсилват въздействието на статуетката. Тя ще стои добре във всеки кът и ще носи хармония и позитивно усещане.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели