Дървена бъклица с вино - Честит празник

Код: GE-770656

Нормална цена: 21,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Изтича след 27 дни 18 часа
Избор на брой
Бъклица с бутилка червено вино и две стъклени чаши - "Наздраве! Честит празник". Бъклицата е лазерно изрязана и гравирана с цветен принт - хоро, изработена от дървен материал. Бутилката е от 250 мл и има дървена капачка - чудесен завършек към комплекта. Размери: 25х15.5 см.

Оригинален подарък за различни поводи, на който никой няма да остане равнодушен. Без съмнение бъклицата ще остане един мил и незабравим жест към всеки любител на хубавото вино и добрата компания.

* Може да замените виното към комплекта с друго, което е домашно или Ваше любимо.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти