Дървена кула за напиване - дженга

Код: GE-791676
27,00 лв.
Избор на брой
Настолна игра - дървена кула от 60 броя блокчета. За да е изключително забавна играта, към комплекта са включени 4 стъклени чаши за шот.

Играта е подходяща за 2-4 играча, но винаги могат да се включат допълнително играчи с шот чашки. Всеки играч дърпа по едно блокче от построената кула и го поставя най-отгоре. Целта е да не се събори кулата. На някои от дървените блокчета, от долната страна, има надписи с действия, които играчът трябва да направи, ако издърпа съответното блокче.

Надписите са например: Choose a player to drink one (Избери играч, който да изпие един шот), Everyone drinks ones (Всички пият по един шот), Drink one (Изпий един шот) и т.н.

Размери: 16х10 см.

Дървената кула за надпиване е оригинален подарък за добър приятел или колега за рожден ден или друг личен повод.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти