Детски комплект за хранене от бамбук

Код: GE-754395

Нормална цена: 16,90 лв.

Special Price 12,00 лв.

Избор на брой
Детски комплект за хранене, който включва - чиния, купа, чаша, вилица и лъжица. Предлагат се в различни модели в картонена опаковка.

Комплектът е едно еко решение за използване през първите годинки на Вашето дете. Детският комплект за хранене е подходящ и като подарък. Изработен е от натурални и органични бамбукови влакна (фибро бамбук), които са биоразградим материал, безопасен при контакт с храна и течности.

Размери:
- чиния - диаметър (горната част) 21.5 см; диаметър на дъното 17.5 см, височина 2 см,
- купа - диаметър (горната част) 15 см; диаметър на дъното 11 см, височина 4 см,
- чашка - диаметър (горната част) 7 см; диаметър на дъното 6 см, височина 9 см,
- вилица и лъжица - дължина 13 см.

Не съдържа FDA, LFGP и токсини. Трябва да се почисти добре преди употреба. Препоръчителна температура от -20° до +70°. Може да се използва в съдомиялна машина, но на по-щадящ режим. Да не се използва в микровълнова печка. При правилна експлоатация може да се употребява около 3-4 години.


Еко решение: създаване на органичен компост. След края на своя "живот", комплектът може да се накисне във вряща вода и след това да се смачка. Поставете я в компост и до 1-2 години ще се разгради.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти