Диспенсър за алкохол - пожарогасител

Код: GE-737550
39,90 лв.
Избор на брой
Диспенсър за напитки във формата на пожарогасител. Предлага се в картонена кутия. Вместимост: 1.5 л. Диспенсърът е изработен от PVC материал.

Формата на диспенсъра е интересна и привлича вниманието. Може да се превърне в перфектното допълнение към украсата на различни събития и лични поводи - рождени дни, годишнини, сватби, завършване (абитуриентски) или организирано частно парти. Диспенсърът може да се впише в интериора на Вашия дом или офис. Чудесен е и като подарък на любим човек.

В диспенсъра може да наливате различни напитки - алкохолни и безалкохолни. Поставете го до домашния мини бар и определено ще впечатлите Вашите гости. Може да наливате в диспенсъра уиски, ракия, бира, водка, ликьор, пунш или безалкохолни напитки.

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГОРЕЩИ течности или такива, които биха повредили диспенсъра!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели