Керамична подложка

Код: GE-792952
10,40 лв.
Избор на брой
Красива подложка за поднасяне на горещи напитки и съдове. Подложката е керамична с принт - красива картина с лавандула. За предотвратяване от хлъзгане върху гладки повърхности дъното на подложката е от MDF материал. Размери: 20х14 см. Налични са различни модели.

Поднесете този красив акцент заедно с кафето или сервирайте по оригинален начин на своите гости. Използвайте подложката като декорация и внесете повече уют като я закачите на стена. Подходяща е като символичен подарък.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти
Надпис LOVE
8,60 лв.
LED лента
32,00 лв.
Комплект буркани - 3 бр

Нормална цена: 36,00 лв.

Special Price 31,90 лв.

Кутия за ключове - морски възли

Нормална цена: 40,70 лв.

Special Price 35,00 лв.

Комплект буркани

Нормална цена: 55,00 лв.

Special Price 30,00 лв.