Комплект за рисуване - къщичка, акрилни бои

Код: GE-771360

Нормална цена: 19,50 лв.

Special Price 18,00 лв.

Избор на брой
Комплект за рисуване, който включва 6 броя акрилни бои и дървена къщичка за оцветяване.

Дървената къщичка е с ограда и водна мелничка, ръчна изработка. Къщичката е подходяща за декорация, декупаж и други крафт проекти. Размери: 24 х 19 х 16 см, диаметър на отвора 2.7 см.

Може да се използва като чудесен акцент в градинката сред цветята или като хранилка за птици. Оцветете заедно с децата и намерете място на къщичката у дома.

* Отворът не е достатъчно голям, за да се използва като къщичка за птици.

В комплектът са включени 6 броя акрилни бои за рисуване, четка и малка палитра за смесване на цветовете. Боичките са в бурканчета от по 25 мл. Предлагат се в картонена кутия с размери: 25 х 9 см.

Боите са подходящи за рисуване върху всякаква повърхност, но най-предпочитани върху платно. Преди да започнете с рисуването върху повърхности различни от листове и платно, почистете повърхността с топла сапунена вода. Акрилните бои съхнат бързо, а след като изсъхнат не се разтварят във вода, което ги прави доста устойчиви.

Цветовете на боите, които са включени: червен, жълт, зелен, син, черен, бял.

Забавлявайте се със своето дете като дадете цветове и нов живот на дървената къщичка. След това може да ѝ намерите специално място във Вашия дом или градина, където да я поставите като красива декорация.

За да е още по-голямо забавлението със семейството към комплекта сме включили бонус - карти Уно.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти