Скреч карта на света

Код: GE-792710
13,00 лв.
Избор на брой
Луксозна географска карта на света на черен фон, като всички страни и континенти са покрити с алуминиево златисто фолио. След изтъркването с монета ще се оцветят различните континенти с по-подробно картографиране на държавите. В долната си част са изобразени знамената на всички държави.

Може да изтъркате и отбелязвате върху нея според предпочитанията си: с образователна цел и за забавление. Чудесна е и за маркиране на местата, които сте посетили или които възнамерявате да посетите.

Съхранявана в своята кутия е лесна и удобна за транспортиране, когато сте на път.
Дължина: 32 см.

Скреч картата на света е чудесен подарък за ученици, туристи, пътешественици и авантюристи. Декорирайте Вашия дом или просто направете своя уникален подарък!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели