Еко чиния от бамбук

Код: GE-754402
3,90 лв.
Избор на брой
Еко чиния за поднасяне на хранителни продукти като ястия, различни салати, плодове и други. Изработена от бамбукови влакна (фибро бамбук), които са биоразградим материал. Чинията е в свежи цветове и шарки, които ще създадат уют на трапезата и със сигурност няма да остане незабелязана от Вашите гости.

Размери: 20х20.5 см.

Не съдържа FDA, LFGP и токсини. Трябва да се почисти добре преди употреба. Препоръчителна температура от -20° до +70°. Може да се използва в съдомиялна машина, но на по-щадящ режим. Да не се използва в микровълнова печка. При правилна експлоатация може да се употребява около 3-4 години.

Еко решение: създаване на органичен компост. След края на своя "живот", чинията може да се накисне във вряща вода и след това да се смачка. Поставете я в компост и до 1-2 години ще се разгради.

*Цената е за една чиния.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели