Електрическа помпа за вода

Код: GE-754371

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 14,40 лв.

Избор на брой

Практична електрическа помпа за вода с индикатор за заряда на батерията и метален накрайник. Помпата е подходяща за бутилки и туби с различни размери от 1.5 л до 19 л, като благодарение на нея се превръщат в диспенсър за вода. В миналото са следите от разливания на течност, които оставят стандартните помпи и невъзможността да се изпомпа тубата до дъно.


Инсталацията е в няколко стъпки - поставете металния накрайник и силиконовата тръба към помпата, а нея сложете върху бутилката. При натискане на бутона водата ще потече, а при повторно - ще спре. Лесно като детска игра, за това може да се използва и от най-малките членове на Вашето семейство. Комплектът включва и USB кабел за презареждане. Помпата може да се използва 30-40 дни при едно зареждане. Не е необходимо ежедневно презареждане.


Не използвайте при горещи течности или такива, които биха повредили помпата!


Характеристики:  • размери: 13 х 7 см,

  • материал: BPA free, ABS пластмаса, 304 SS (stainless steel) неръждаема стомана,

  • дължина на тръбата: 52 см,

  • вградена батерия: 1200mAh,

  • време за зареждане на батерия: 3-4 часа.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели