Фигурки на слончета

Код: GE-780590
18,50 лв.
Избор на брой
Представяме ви, комплект 2 бр. фигурки на слончета, керамична статуетка. Изключително мило излъчване и усещане за щастие. Майката закриля своето малко слонче. Тази керамична фигурка е много подходяща за подарък на семейна двойка, за вашата майка, за всеки празник на любим човек.

Размери: на голямото слонче - 13 х 16.5 см., на малкото - 5 х 7 см., тегло 0.5250 кг.

Слонът е един от най-често подаряваните символични подаръци, носещ късмет и успех на своя притежател. Слон с вдигнат хобот носи щастие, а слон с хобот надолу според Фън Шуй е подходящ за жени, които желаят да забременеят. Комплектът слончета на майка и малкото ѝ могат да бъдат поставени в спалнята.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС). При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерска фирма СПИДИ (Speedy), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели