Глина за моделиране 500 гр

Код: GE-774427
6,00 лв.
Избор на брой
Мека глина за моделиране - 500 гр. Предлага се в два цвята - бял и кафяв. Размери на опаковката: 14х7х3см.

Подходяща е за изработка на чаши, ваза, купички, украшения, малки фигурки, елементи за бижута и други интересни проекти. Може да се използва за домашни цели за забавление с децата, за любителски идеи, за професионалисти или като образователна цел в училище.

С мокри ръце извадете глината от опаковката и създайте формата или фигурката, която желаете. След като сте готови, оставете фигурата да изсъхне напълно за 24 часа, НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПЕЧЕ. След като е втвърдена напълно може да я боядисате, лакирате е декорирате допълнително. Ако има остатъци от глината ги приберете в опаковката и се уверете, че е добре затворена, без достъп на въздух.

Внимание: НЕ използвайте микровълнова печка, фурна, сешоари и други уреди и съоръжения за сушене на глина!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели