Коледни фигурки

Коледа - коледни фигуркиКоледна декорацияГирляндиШапки и ръкавициУкраса за елха

Покажи филтрите
Фигурка на ангел

Нормална цена: 5,50 лв.

Special Price 4,80 лв.

Фигурка на ангел

Нормална цена: 5,50 лв.

Special Price 4,80 лв.

Светещ фенер

Нормална цена: 50,70 лв.

Special Price 32,90 лв.

Светеща коледна свещ

Нормална цена: 30,00 лв.

Special Price 23,00 лв.

Светещ снежен човек

Нормална цена: 7,00 лв.

Special Price 5,00 лв.

Музикална фигура Дядо Коледа

Нормална цена: 39,00 лв.

Special Price 26,20 лв.

Фигурка - снежен човек

Нормална цена: 12,10 лв.

Special Price 8,00 лв.

Фигурка - снежен човек

Нормална цена: 11,80 лв.

Special Price 7,90 лв.

Светещ Дядо Коледа

Нормална цена: 10,00 лв.

Special Price 6,10 лв.

Светещ елен

Нормална цена: 56,80 лв.

Special Price 43,00 лв.