К-кт за "приготвяне на ХАМБУРГЕР" с моделин

Код: GE-772061

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 14,00 лв.

Избор на брой
Комплект за "приготвяне на хамбургер" с помощта на натурален моделин. Комплектът се състои от 23 части: 1 бр машина за хамбургери с поставка, 4 бр кофички с цветен моделин, 4 калъпа (8 части) за приготвяне на частите на хамбургера, 2 бр кръгли чинийки, 2 бр продълговати чинийки, 4 бр прибори и 2 бр чашки.

Машината за хамбургер и приборите са изработени от PVC материал.
Характеристики на:
- Машина за хамбургер: височина в затворено състояние 9 см, размери на поставката 20 х 12 см,
- Калъпи за оформяне на моделина (частите на хамбургера): диаметър 8 см,
- Прибори: дължина 7.5 см.,
- Кръгли чинийки: диаметър 6 см,
- Продълговати чинийки: 7.5 х 4 см,
- Чашки: диаметър 4 см, височина 4 см,
- Кутийките на моделина: диаметър 4.5 см, височина 5.2 см. Моделинът е 4 цвята и съответства с цвета на капачетата: зелен, жълт, червен и син. Капачетата могат да се използват като печати (имат различни изображения).

Чудесен подарък за всяко дете. Забавлявайте се заедно и създайте незабравими моменти.

Натуралният моделин - пластелин е изработен от 100% пшенично нишесте, което го прави напълно безопасен и безвреден за децата.

Създаването на форми и смесването на цветовете стимулира въображението и креативността при децата. Моделирането и работата с ръце е много забавно занимание и същевремнно развива финната моторика, която е много важна за тяхното развитие.

* Продуктът не е подходящ за деца под 3 год. Да се използва под родителски надзор!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели