Комплект за рисуване - скицник, бои и четки

Код: GE-771361

Нормална цена: 27,30 лв.

Special Price 23,30 лв.

Избор на брой
Комплект за рисуване - професионален скицник за акварел А3, комплект от 24 акварелни бои и 6 броя четки с резервоарче за вода.

Професионалният скицник е подходящ за рисуване с акварелни бои - 24 броя листове. Листовете сa с размер А3 - 29.7х42 см, плътност 160 г/м².

Комплект от 24 акварелни бои (водни бои) включва и четка за рисуване. Съхраняват се в удобна метална кутия. Размери на кутията: 21 х 9 см, размери на едно кубче боя 3 х 1.2 х 0.6 см.

Четки за рисуване с водни бои са 6 броя - 3 кръгли и 3 плоски. Четките са с резервоарче за вода, подходящи за оцветяване на хартия с мастило или за акварел. За да напълните резервоарчето - завъртете и махнете горната част (четката), напълнете резервоарчето с вода и сте готови за творческа дейност. Част от корпуса на четката е с надпис Push (тя е по-мека) - върху нея приложете лек натиск и самия косъм (на четката) ще се навлажни. Стиснете по-силно, за да изцедите повече вода и четката ще се изчисти. Дължина: 19 см. Размери: 01, 02, 03, 04, 07 и 10.

Комплектът е идеален за рисуване на открито. Може да се забавлявате да рисувате заедно с Вашето дете. За създаването на своите уникални и красиви картини, малчуганът Ви ще се нуждае и от престилка, която да го предпазва.

За да е още по-голямо забавлението със семейството към комплекта сме включили бонус - карти Уно.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели