Видеонаблюдение-4 камери и DVR

Код: GE-774472

Нормална цена: 299,00 лв.

Special Price 259,00 лв.

Изтича след 57 дни 13 часа
Избор на брой
Комплект за видеонаблюдение, включващ 4 броя AHD камери и DVR. Системата е подходяща за наблюдение на периметър около: търговски обекти, гаражи, офис сгради, вили, къщи и други. Предлага се в картонена кутия.

Камерите са с:
- HD резолюция 2МР (1920 х 1080),
- Лещи 3.6 мм,
- TV система PAL/NTSC,
- Захранване: 12 V DC.
Имат функции за нощно виждане, motion detection (датчик за движение) и alarm recording. Те са с подвижна стойка (рамо), което дава възможност да се регулира ъгъла на камерата. Размери: дължина 17 см, диаметър 6 см.

DVR за видеонаблюдение - Digital Video Recorder:
- TV система PAL/NTSC,
- Видео компресия: H265,
- Резолюция възпроизвеждане: 1080P,
- 4 бр видео канали,
- Видео изход: VGA, HDMI,
- Audio - 1 вход и 1 изход,
- LAN порт,
- 2 USB портове,
- Захранване: 12 V DC,
- ICloud software - изтегля се софтуер,
- Размери: 25.50х21х4.5см.

Комплектът включва 4 бр кабели (15 м) за камерите, 2 бр адаптери за захранване (1 за камерите и 1 за DVR-а), 1 бр разклонител (свързва захранването към кабелите за камерите) и 1 бр мишка. Има ръководство за инсталация и конфигурация на английски.

Възможно е дистанционно наблюдение през Интернет, използвайки мобилен телефон. Необходимо е да се изтегли от Google market или App Store следното приложение: VmEyeCloud.

*Към комплекта не е включен хард диск за DVR-а.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти