Led дисплей раница

Код: GE-774480

Нормална цена: 199,00 лв.

Special Price 177,00 лв.

Избор на брой

   


 Стилна Led дисплей раница с ергономичен дизайн. 
      Персонализирайте екрана на своята раница със забавен текст, картинка или свежа анимация (Gif-че). Поставете лого и рекламирайте по нестандартен начин. Визията на екрана се управлява чрез приложение на мобилния телефон. Може да промотираш своя бизнес навсякъде или просто да фокусираш вниманието върху себе си – в училище, в мола, в бара, на парти или докато се разхождаш. Led дисплей раницата е подходяща и за бизнес пътувания.      Има ергономичен дизайн, който облекчава напрежението в рамената. Презрамките са широки и дишащи, регулират се и имат светлоотразителни лентички. Във всяка презрамка има отделение (процеп), подходящо за карти, визитки и други материали, които ще ви бъдат под ръка при пътуване. В задната си част раницата има колан за поставяне към дръжката на куфар и външен джоб с цип, в който може да съхранявате важни документи.

    Материалът, който покрива LED дисплея e изработен от плътен PVC материал, който е устойчив и водонепромокаем. Това го прави надежден от случайно намокряне или дъжд. В долната си част има процеп, от който може да се изкара дисплея, за да се изпере самата раница.

Характеристики:
- Цветен Led дисплей с активен екран: 24 х 24 см,
- Размери на раницата: височина 43 см, дъно 32 х 14 см,
- Вътрешна част: 2 бр малки отделения с размери 11 х 10 см, 1 бр мрежесто отделение за съхранение, 3 бр отделения за химикали, 1 бр отделение за поставяне на power bank (за да зарежда led дисплея, 1 бр отделение за 13 инчов таблет/лаптоп и 14 инчов и 1 бр отделение за 14 инчов таблет/лаптоп.,
- Захранване: екранът е с USB кабел за захранване с power bank (в комплектът не е включен power bank).


   Приложението, което трябва да изтеглите за своя телефон е „LED Space“. Работи при Android и iOS. Може да бъде изтеглено от Google Play и App Store. В самия App има библиотека от готови картинки, Gif-чета, но може да въведете свои или да редактирате. Подходящо е и за въвеждане и анимиране на текстове.

Има инструкции (на английски) относно синхронизацията на Вашия телефон с раницата. Начин на употреба стъпка по стъпка:
- Изтеглете приложението „LED Space“,
- Сложете power bank, за да започне да свети екрана,
- Пуснете WIFI на телефона и се свържете към посочената мрежа (в инструкциите),
- Въведете паролата (в инструкциите) за свързване към мрежата (после може да я промените),
- След правилно въвеждане на мрежа и парола може да отворите приложението и да започнете да къстъмизирате визията на раницата.

     Забавлявайте се! ;)

* При закупуване на раницата, може да закупите и този power bank на половин цена. 
* Може да видите самата раница на клип тук в YOUTUBE


Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти
Раница
24,00 лв.
Раница
34,90 лв.
Раница
29,50 лв.
Раница
34,90 лв.
Раница с несесер

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 24,50 лв.

Раница
29,90 лв.
Раница
22,90 лв.
Раница
34,90 лв.