Луксозни карти за игра - евро

Код: GE-754256

Нормална цена: 24,30 лв.

Special Price 19,90 лв.

Изтича след 17 дни 23 часа
Избор на брой
Луксозни карти със сертификат за златно покритие с чистота 99.9%. Картите заедно със сертификата се съхраняват в красива дървена кутийка. На гърба на картите е изобразена 500 еврова банкнота с приятен релеф. Размери на дървената кутия 11.5х4.5х9 см, на картите: 9х6 см.

Благодарение на златното покритие, картите са еластични (не се пречупват лесно), издръжливи на надрасквания, не задържат петна и са водоустойчиви.

С блестящата си визия и луксозна кутия, те са перфектен подарък за любители на белота, покера и други игри.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти
Луксозни карти за игра - долари

Нормална цена: 24,30 лв.

Special Price 19,90 лв.