Луксозен органайзер за бюро

Код: GE-793969

Нормална цена: 98,70 лв.

Special Price 70,00 лв.

Избор на брой
Луксозна поставка за бюро с глобус - лъскав. Органайзерът е с отделения за бележки и химикал с поставка. Има меки предпазни подложки под поставката, за да се постави стабилно и да предотврати хлъзгане по повърхността на бюрото.

Вкарайте в ред хаоса на бюрото си с този органайзер. Можете да си отбелязвате важни задачи на бележки, докато говорите по телефона и да съхранявате визитки, които да са Ви под ръка.

Елегантен подарък за учител, шеф, любимия мъж, любител на пътешествията, моряк, съпруг или просто приятел.

Изработен от дървен материал, стъкло, метал и PVC материал. Предлага се в картонена кутия. Размери: 20х27х16 см.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели