Кораби - макет

Покажи филтрите
Макет на рибарски кораб

Нормална цена: 30,50 лв.

Special Price 23,50 лв.

Макет на рибарски кораб

Нормална цена: 44,50 лв.

Special Price 30,00 лв.

Макет на рибарски кораб

Нормална цена: 84,40 лв.

Special Price 73,30 лв.

Макетен кораб

Нормална цена: 14,00 лв.

Special Price 10,60 лв.

Ветроходен кораб макет

Нормална цена: 45,10 лв.

Special Price 38,90 лв.

Малък ветроходен кораб

Нормална цена: 8,30 лв.

Special Price 7,20 лв.