Професионален комплект ножица за клони

Код: GE-771126
795,00 лв.
Избор на брой
Професионален комплект - акумулаторна ножица за клони в куфарче. Ножицата е подходяща за подрязване на овощни дръвчета и лозови насаждения.

Комплектът включва:
- Електрическа ножица за подрязване на клони. Подрязване на клони на овощни дръвчета до 30 мм дебелина, а на асми до 45 мм дебелина,
- Литиевойонна батерия със свързващ кабел: 36.0 V; 4.4 Ah; 144 Wh. Издържа до 8 часа работа с едно зареждане. Преди да сложите батерията да се зарежда, трябва да се изключи от бутона.
- Стандартно зарядно - AC 110V-240V; Output: DC 42.5V. Време на зареждане 5-6 ч. Когато се зареди батерията, индикаторът на зарядното светва в зелено.
- Раница за поставяне на акумулаторната батерия и други инструменти,
- Камък за заточване,
- Смазочно масло,
- Комплект инструменти - отвертка, Г-образен шестограм и ключ лула,
- Стабилно куфарче за съхранение и пренасяне на целия комплект.

* В комплектът е включена книжка на английски с инструкции за ползване и поддръжка.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели