Рамка за снимка на бебе с отпечатъци

Код: GE-773975
14,10 лв.
Избор на брой

Бяла рамка за снимка на Вашето бебе с място за отпечатък от краче и ръчичка. Върху рамката има табелка за надписване на името на бебето или датата на снемане на отпечатъците. Комплектът включва мастилница за вземане на отпечатъците, като мастилото е безвредно и се почиства лесно.


Характеристики на рамката:  • с краче на гърба,

  • с фронт стъкло отпред,

  • изработена от PVC материал,

  • снимка с размери: 10.5 х 12.5 см.


 


Оригинален подарък за приятели с новородено бебе, който би се харесал на всеки родител. Тази нестандартна рамка за снимка ще ви помогне да запазите уникален спомен от детството на Вашето бебе – отпечатъка на малката му ръчичка или на ходилото на крачето.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели