Ретро игра 500 в 1

Код: GE-774519
39,90 лв.
Избор на брой
Ретро конзола с 500 игри, която ще Ви припомни детството. Изключително лека и удобна, с джобен размер за лесно пренасяне. Играта може да се свърже към телевизор, за да изживеете пълна емоция и забавни моменти с цялото семейство. Запознайте своите деца с любимите Ви игри от "едно време".

Конзолата е с цветен 3 инчов дисплей - предлагат се различни цветове. В комплекта са включени: ТВ (АV) изходен кабел, USB кабел за зареждане, акумулаторна литиево-йонна батерия, вградени 500 класически игри, инструкции за ползване на английски език. Конзолата е с два бързи бутона на гърба.

Размери: 11.5 х 8 см. Предлага се в картонена кутия.

Част от игрите:
- Contra
- Spiderman
- Mario Bros
- Tank 90
- Chess и много други.

Чудесен подарък за малки и големи "деца"!

* Предлагат се различни цветове. Изпраща се на случаен принцип. Ако имате предпочитание за цвят, може да посочите като коментар към Вашата поръчка или на оператор (при потвърждение на поръчката).

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти