Ретро конзола 660 в 1

Код: GE-774521
69,00 лв.
Избор на брой
Ретро конзола с 660 игри, която ще Ви припомни детството. Може да поставите HDMI устройството към телевизор и да използвате джойстиците безжично. Изживейте забавни моменти с цялото семейство. Запознайте своите деца с любимите Ви игри от "едно време".

Конзолата е HDMI устройство във формата на флашка. В комплекта са включени: HDMI устройство с вградени 660 класически игри, 2 броя джойстици, USB кабел и инструкции за ползване на английски език.

Размери на самото HDMI устройството за игри: 8.5х3х1 см. Размери на джойстика: 12.5х5.3х1.5 см.
Захранване (на един джойстик): 2 бр 1.5V AAA батерии. Батериите не са включени в комплекта.

Комплектът включва:
- 1 бр HDMI устроство с 660 вградени игри,
- 2 бр. джойстици,
- 1 бр. USB кабел.

Игрите са разделени на 4 категории: Action, Shoot, Sport, Fighting, Racing и Puzzle. Част от игрите са: Super Mario, Turtles, Contra и други.

Чудесен подарък за малки и големи "деца"!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти