Ретро конзола 500+132

Код: GE-774522
57,00 лв.
Избор на брой
Ретро конзола с 500 игри, която ще Ви припомни детството. Играта може да се свърже към телевизор, за да изживеете пълна емоция и забавни моменти с цялото семейство. Запознайте своите деца с любимите Ви игри от "едно време".

В комплекта са включени: ретро конзола с вградени 500 игри, допълнителна дискета с 132 игри, 2 броя джойстика (които се свързват с кабел към конзолата), ТВ (АV) изходен кабел, зарядно и инструкции за ползване на английски език.

Размери на конзолата: 15х21х4 см. Размери на единия джойстик: 12х5х1.5 см. Предлага се в картонена кутия.

Част от игрите:
- Mario Bros,
- Contra
- Turtle
- Robocop и много други.

Чудесен подарък за малки и големи "деца"!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели