Картина по номера - Балони в небето, 40х50см

Код: GE-7720680

Нормална цена: 38,00 лв.

Special Price 28,00 лв.

Избор на брой

Пълен комплект за рисуване на картина по номера - Балони в небето, 40 х 50 см.


В комплектът е включено всичко, за да започнете веднага да рисувате. Не са необходими специални подготовки, нито допълнителни инструменти. Благодарение на рисуването може да се докоснете до творчеството и да събудите таланта в себе си. Това е удивителен източник на радост, спокойствие и вътрешен мир, за да се разтоварите от динамичното ежедневие. Комплектът може да бъде страхотен подарък за всеки, независимо от възрастта, пола или професията.


 


Включва:


- Памучно платно (канава) с размери 40 х 50 см, което е опънато върху подрамка. Върху самото платно са отпечатани фрагменти с номера, като всеки номер съответства на номер на боя в комплекта.


 


- Необходимите акрилни бои конкретно за тази картина. Боичките се съхраняват в малки контейнери с капачета с номера, съответстващи на номерата върху фрагментите на картината.


 


- 3 броя четки за рисуване.


 


- Кукички за окачване на картината върху стена.


 


- Красива кутия с дръжка.


 


- Допълнителни инструкции за ползване - на български.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели