Спрей моп

Код: GE-754307

Нормална цена: 29,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

Изтича след 29 дни 9 часа
Избор на брой
Спрей моп за почистване на всякакви подови повърхности с ергономичен и лек дизайн. Мопът е с контейнер за вода и микрофибърна подложка. Предлага се в картонена кутия. Размери: 130 х 40 см. Налични са различни цветове. Лесен за сглобяване и удобен за ползване.

С този моп можете да забравите за кофата и парцала. Просто създайте перфектната формула за почистване (вода и препарат) и напълнете контейнерчето. Стиснете спусъка на дръжката, за да напръскате пода с препарата в контейнера и с едно движение минете с микрофибърната подложка. Ефикасно, без да оставя мокри следи след себе си.

Мопът използва силата на микрофибърните вклакна, които успяват да абсорбират и отстранят упорити замърсявания и най-малките прахови частици. Микрофибърната подложка е подходяща за многократна употреба.

Спрей мопът ще се превърне във Ваш незаменим помощник в борбата с упоритите замърсявания и ще накара пода Ви да заблести.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели