Термо чанта

Код: GE-754276
10,50 лв.
Избор на брой
Водонепромокаема термо чанта за пренасяне на топли и студени храни и напитки. Чантичката е с изолиращо фолио, с цип за плътно затваряне, има цветен дизайн, компактна и удобна за използване. Предлагат се различни десени. Размери: 20 х 18 х 13 см.

Чудесен аксесоар, който ще съхрани Вашите топли храни до работното място (офиса), училище, пикник, къмпинг, преходи, екскурзии, и други дълги пътувания. Чантичката е подходяща за бурканчета от детска кухня или домашно приготвената от Вас храна. Може да я използвате и за пренасяне на замразени или изискващи ниска температура храни, през летните дни, от магазина до Вашия дом.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели
Подобни продукти
Термо чанта

Нормална цена: 10,00 лв.

Special Price 8,90 лв.