Възглавница за път - лилав лемур

Код: GE-784342
15,00 лв.
Избор на брой

Ако Ви предстои семейна почивка на далечно разстояние и се притеснявате от дългото пътуване, което ще доведе то умора в раменете и напрежение в гърба? Ние Ви предлагаме лесно да решите този проблем само с един малък аксесоар - възглавница за път - лилав лемур, с който да облекчите напрежението на мускулите на врата и раменете. Лесна за поставяне и махане, меката симпатична възглавница - лилав лемур, която ви предлагаме идва и със забавен дизайн, който ще се хареса и на малки и на големи.


Направена с идеята да създават комфорт сладката възглавничка за път е изработена от качествен плюш. За вътрешността се използва синтетичен памук, който е изключително мек и бързо възстановява първоначалната си форма.


Размери - 27х9 см.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели