Възглавница за път - ЛЕО

Код: GE-784357
15,90 лв.
При пътуване едно от най - важните неща е удобството в автомобила. Всеки, който е пътувал дълго време знае за неприятните усещания в гърба и врата и същото така за общото чувство на умора. Всичко това може да си го спестите като се снабдите с допълнителни възглавници за поддръжка на врата.

На вашето внимание предлагаме мека и удобна възглавница за път - ЛЕО. Можете да я вземете със себе си в хотела или на вилата, за да си осигурите необходимата височина по време на спане. Използвана в ежедневието предлага комфорт и релаксация за врата и раменете докато се наслаждавате на любима книга или филм.
Изделието е направено от нежен плюш с леопардов принт и пълнеж от мек синтетичен памук.

Размери - 27х9 см.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели