Възглавница за път - жираф

Код: GE-784349
15,90 лв.
Искате да си създадете комфорт или релакс в края на работния ден или на дълго пътуване отивайки на приятна почивка? Често Ви се налага да пътувате и имате болки в гърба или врата. Имаме решение за Вас с възглавницата за път - жираф. Тази симпатична възглавница ще Ви донесе неповторим комфорт особено при по-дълъг път. Предложения модел е стилен и забавен и най - малките пътници, а за що не и големите ще се забавляват и чувстват добре с него. Мекият плюш не дразни и най - деликатната кожа и създава усещането за мекота, а вътрешният пълнеж е от синтетичен памук, който възстановява първоначалната си формата много бързо.
Размери - 27х9 см

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели