Комплект за рисуване - дървена кола и бои

Код: GE-771365

Нормална цена: 12,50 лв.

Special Price 7,90 лв.

Избор на брой
Комплект за рисуване, който включва един макет на ретро автомобил и боички с четка за оцветяване.

Макетът на ретро автомобила е изработена от дървен материал. Фигурката може да се оцветява и гравира. Размери: 19 х 8 х 7 см.

Комплектът включва и 6 броя боички на водна основа с четка за рисуване. Боичките са в PVC опаковка - малки контейнерчета с капачета. Размери на опаковката: 16 х 3 см, диаметър на контейнер 2 см.
Боите са в основни цветове: черен, бял, зелен, син, жълт и червен.

Комплектът е подходящ за интересни занимания и заблавения с най-малките. Развихрете въображението си и се забавлявайте заедно с Вашето дете! Ретро колата е подходяща като декорация за детска стая. Боичките се съхраняват лесно и удобно.

* За да е още по-голямо забавлението със семейството към комплекта сме включили бонус - карти УНО.

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели