Кутия за буркан мед

Код: GE-770590

Нормална цена: 11,00 лв.

Special Price 4,90 лв.

Избор на брой
Кутия за съхранение на буркан мед с ефектен надпис "Натурален пчелен мед". Изработена от лазерно рязани дървени елементи - пчелна пита. Има дръжки за удобно пренасяне. Подходяща е за буркани със стандартен размер - 720 мл. Кутията се предлага разглобена. Размери: 16 х 10 х 10 см.

Декорирайте по Ваш вкус и съхранявайте по оригинален начин Вашия буркан с мед!

Може да поръчате с уникално послание и да подарите на свой близък приятел, мъж, жена, колега или просто любим човек. Но не забравяйте да сложите и бурканче мед, за да е сладка и емоционална изненадата.

Кутията е подходяща и за производители на мед, които биха искали да представят по уникален начин своите продукти.

* Може да бъде изработена с надпис по Ваш избор!

Ние работим с една от водещите куриерски фирми на българския пазар - Спиди (Speedy).

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след като наш представител се свърже с Вас по телефона и направите потвърждение на поръчката. При забавяне на пратката, породено от независещи от нас обстоятелства, ще бъдете своевременно уведомени. GiftExpress.bg не носи отговорност, ако закъснението на доставката се дължи на куриерската фирма.

Всеки клиент има възможност от своя клиентски акаунт да следи статуса на поръчката си.

Цената на доставка е 4,90 лв. (с ДДС) до офис на куриер. При поръчки на стойност над 49.99 лв. (с ДДС) доставката е БЕЗПЛАТНА!

За повече информация вижте в Плащане и доставка.

Клиентът има право да откаже поръчка при следните случаи:

 

  • Получената стока не съответства на поръчаната;
  • Не е спазен срока за доставка;

  • Доставената стока е видимо повредена (с изключение, когато повредите са получени при транспортирането).

 

Извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен и клиентът е задължен да заплати куриерските такси в двете посоки.

 

Клиентът има право, според чл. 55 (ал. 1) от Закона за защита на потребителя (ЗЗП), да върне получената стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на получаване. Разходите по връщане на стоката се поемат от клиента (освен в случаите на фабричен дефект).

 

Връщането на продукт/поръчка става задължително с куриерски фирми Еконт (офис Econt 9035) или СПИДИ (офис Speedy 787), ако е за сметка на GiftExpress.bg, а НЕ с произволно избран куриер от страна на клиента!

 

За повече информация вижте във Връщане и замяна.

Сподели